Cor Aalberts (1950-2021)

Ons bereikte het droeve bericht dat ons zeer gewaardeerde lid Cor Aalberts op 31 maart jl. op 70-jarige leeftijd is overleden.

Cor heeft in de enkele jaren dat hij lid was van onze vereniging (sinds begin 2018) een bijzondere betekenis gehad. Met zijn frisse, nieuwe en goede ideeën heeft hij veel zaken in gang gezet. Hij was degene die de website grondig vernieuwde en de weg baande naar een ander collectiebeheersysteem. Hij heeft deze zaken grotendeels nog kunnen  invoeren.

We zijn hem hiervoor veel dank verschuldigd.

Cor was van vele markten thuis. Naast zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen lag zijn hart bij atletiek. Ook had hij een zwak voor geschiedenis, archeologie en ook voor oud schrift (paleografie). Ook was hij bekwaam in pentekenen en was hij een fervent doe-het-zelver. In het interview met hem dat we in september 2020 in onze nieuwsbrief publiceerden, kunt u meer over Cor lezen.

We wensen zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen alsmede vrienden en bekenden heel veel sterkte en troost toe bij het verwerken van dit grote verlies.

 

Het bestuur van heemkundekring De Drijehornick Nuenen-Gerwen-Nederwetten