Is fotografie jouw passie en woon je in Nuenen, Gerwen of Nederwetten? Dan nodigen en dagen wij je uit om mee te doen aan de fotowedstrijd die IVN Nuenen en Heemkundekring De Drijehornick samen met stichting NGN 200 organiseren in het kader van het 200-jarig bestaan van onze gemeente.

Categorieën
Als amateurfotograaf kun je tussen 1 april en 31 juli 2022 eigen foto’s inzenden in 3 verschillende categorieën (maximaal 2 foto’s per categorie):
1. Natuur binnen de bebouwde kommen van Nuenen, Gerwen en Nederwetten
2. Historische monumenten in Nuenen, Gerwen en Nederwetten
3. Het getal 200 in het kader van Nuenen, Gerwen en Nederwetten
Deze foto’s moeten gemaakt zijn tussen 1 januari 2020 en 31 juli 2022.

Expositie genomineerde foto’s

Alle inzendingen worden beoordeeld door een vakjury die bestaat uit John Geven, Marie Louise Nijsing en Robert-Jan Hoogerbrug. Zij nomineren in elke categorie 15 foto’s die in het derde en vierde weekend van september geëxposeerd worden in het Weefhuis in Nuenen. Op 16 september wordt bekendgemaakt wie de winnaars zijn. Zij ontvangen naast een juryrapport een Centrum-cadeaubon van € 100 (1e prijs), € 50 (2e prijs) of € 25 (3e prijs). Er zijn dus drie prijzen per categorie. Alle 45 genomineerden ontvangen na de expositie de afdruk van hun eigen foto op aluminium.

Doe je mee? Op de website www.ngn200.nl vind je het wedstrijdreglement en alles wat je verder moet weten over de fotowedstrijd.